Welkom

Welkom op de website van duikschool The Sharks. Met deze site willen we niet alleen onze leden beter informeren, maar ook alle geïnteresseerden zo veel mogelijk informatie geven over de club en het duiken.

Wie zijn wij

The Sharks is een duikSCHOOL die zich al meer dan 50 jaar inzet voor iedereen die kennis wil maken met de duiksport. We geven opleidingen van beginnende duiker tot assistent instructeur. Onze duikschool rust volledig op de vrijwillige inzet van gebrevetteerde instructeurs, die zowel de theoretische als praktische opleidingen verzorgen volgens de principes van NELOS en het CMAS.

Daarnaast zijn we ook een duikclub, die met wekelijkse trainingen, clubduiken in zomer en winter en verschillende activiteiten het clubverband en de samenhorigheid tussen onze leden wil bevorderen.

Ook als je al een brevet hebt en niet wil verder trainen voor meer sterren, ben je bij ons aan het goede adres. De Raskassen vormen binnen The Sharks een groep mensen die op een leuke manier hun conditie en duiktechnieken op peil willen houden met wekelijkse trainingen.

Interesse in de duiksport?

Heb je interesse om eens te proeven van de duiksport, aarzel niet om contact op te nemen via secretaris@thesharks.be. We zijn dan wel Sharks, maar we bijten niet 😉🦈. Wil je wat meer weten over wat een NELOS-duikopleiding juist te bieden heeft, bekijk dan zeker eens dit promotiefilmpje:

De leukste duikclub van België