Start van het nieuwe scholingsjaar

September, een nieuwe start van het duikseizoen

De hete zomermaanden moesten we allemaal ondergaan met of zonder zwem(bad)vijver.

Ondertussen is het bestuur is al gestart met nieuwe initiatieven. Op zaterdag 22/09 maken we onze opwachting in Bel Air Woods te Willebroek achter het kasteeltje. We gaan ons opstellen met een tent en brochures om nieuwe kandidaten te lokken…

Alle hulp is welkom voor iedereen die 3-talig is.

Ook de monitoren worden verwacht op 15/09 aan de Tetjes in Nederland (zie info) om een gezellig samenzijn te verwezenlijken.

Deze zomer was jammer genoeg vol incidenten van verdrinkingen en verdwijningen op tal van Europese locaties.

De duiksport zal altijd nauwlettend en attent moeten opgevolgd worden in al zijn facetten. Duiken moet veiliger (plan your dive, dive your plan) verlopen en volgens de geijkte regels!

Mijn eigen ervaring na een E-aanval (24 februari 2018) zal ik nooit vergeten dat er een plots gevaar opduikt uit het niets en gelukkig op het droge. De steengroeve op zondag had ik misschien niet overleefd, een geluk bij een een ongeluk.

Daarom ieder van u bedankt voor de steun tijdens die moeilijke 6 maanden. Vanaf september mag ik terug autorijden (bedankt Sofie!) en duiken (come back duik op de eerste zondag 03/03), zie info. Als God het belieft en mijn testen goed zijn in november.

Verder is er de mosselsouper op dezelfde locatie in Liezele op zondag 14/10/2018 .

Dus haal de agenda’s open om een goede planning te voorzien.

Iedereen op post nu maandag 3 september voor de eerste zwembadtraining met veel gezonde goesting!

 

Tot dan

De veurzitter