Onze beste wensen voor 2020!

Beste bezoeker,

………………eindelijk kan ons lang aangekondigd Feestjaar van start gaan……………

We hopen dat de voorbije feestperiode alweer de nodige goede voornemens heeft opgeleverd, veel vriendschappen heeft verstevigd of opnieuw aangehaald en al zeker dat het gesmaakt heeft…

Een Fantastisch 2020 gewenst!

 en dat er dit jaar vanalles positiefs mag gebeuren, wij van onze kant gaan er alleszins alles aan doen om dit nobel doel te bereiken.

Op onze eerste zwembadtraining van dit jaar op 6 januari 2020 zijn er danig veel wensen uitgewisseld en ook een pak plannen gesmeed, dat belooft!

Op 13 januari 2020 serveren we na de training (zoals reeds gemeld via mail!) met alle plezier voor onze leden de lekkerste appelbollen en worstenbroden, be there!!

19 januari 2020 wordt het feestjaar dan officieel op gang getrokken tijdens onze jaarlijkse Nieuwjaarsduik die dit jaar een feestelijk kleedje krijgt, alles nauwgezet voorbereid en gepresenteerd door Thierry en Vania van Bistro De Druppelteen. De uitnodigingen voor dit evenement zijn ondertussen verstuurd. We hopen op een grote opkomst!

De carrièreduiken en nog een aantal andere clubduiken staan al netjes geagendeerd op onze Activiteitenpagina, je moet enkel nog inschrijven én meegaan om deze schitterende clubduiken niet te missen!

De Algemene Vergadering die dit jaar op 2 maart 2020 valt zal deze keer een kroontje dragen, uiteraard hopen we op een volle zaal.

Ondertussen zullen dan de knoppen van de bomen openbarsten van verlangen en zullen wij met evenveel plezier verder timmeren aan een jaar vol leuke activiteiten waarop al onze leden, hun familie en sympathisanten meer dan welkom zijn.

Voor de volgende maanden alvast veel (duik)plezier en vergeet zeker die data niet in jullie gloednieuwe agenda’s te proppen.

Groet,

Het fiere Bestuur van de feestvierende Sharks