Einde-lockdown

Beste Sharks,

EINDELIJK! ?

Hopelijk verkeer je, wanneer je dit leest, in goede gezondheid. Het zijn rare en stille tijden geweest, maar er is zoals steeds licht aan het einde van de tunnel. Nu de grens met Nederland weer open is, kunnen we terug clubduiken organiseren, en wees gerust die komen eraan. Hou dus zeker de activiteitenlijst op de website goed in het oog.

Hoewel we uiteraard zeer blij zijn dat we weer mogen samen komen en clubduiken kunnen organiseren, is dit wel nog onder bepaalde voorwaarden. COVID-19 is nog niet uitgeroeid en daar moeten we allemaal aandachtig voor blijven. De volledige richtlijnen zullen worden doorgestuurd en zullen ook op de pagina met clubactivteiten worden gezet. Een belangrijke maatregel die ik hier wel al wil vermelden, is dat het online inschrijven voor de clubduik verplicht is en dat dit ten laatste 2 dagen op voorhand moet gebeuren. De duikverantwoordelijke krijgt zo tijd om voor iedereen een buddy te vinden. Ik richt mij dan in het bijzonder ook aan onze beginnende duikers die graag hun doopduiken willen doen: niet twijfelen en gewoon inschrijven ?

De training en samenkomst in het zwembad op maandagavond is momenteel voor velen een groot gemis. Niet alle haaien zijn eenzame jagers zo blijkt, ik mis iedereen alvast en denk/hoop dat ik niet alleen ben. Het lijkt erop dat de zwembaden mogelijks binnenkort terug opengaan voor zwemclubs, maar hoe het juist zit voor onze zwembadtraining is nog niet zo duidelijk. Aangezien we in juli en augustus altijd onze zomerpauze hebben, zullen we daarom als het mag (laat ons hopen!) in september terug van start gaan.

Nog even op de tanden bijten, gezond blijven, de richtlijnen opvolgen en vooral DUIKEN DUIKEN DUIKEN

Groeten en tot aan de waterkant,
Thomas